Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 maj 2010 00:01 av Stefan, d y

marknad

Tänkte kränga en renkörvsring om det går för sig Mats?

6 maj 2010 21:03 av Mats

LADDA

Grabbar imorgon fredag börjar det.
Ät pasta och drick vatten,så försöker vi
ta hem 3 pinnar till Bäck.
ps ni som är på marten ät inte förmycket godis.

6 maj 2010 09:13 av Stefan d ä

Match

Match på Fredag 19.00 i Gräsmark.
Vi åker gemensamt från Shell kl. 17.30.
Nu laddar vi!!!

4 maj 2010 08:50 av Stefan d ä

Träning

Träning i Bäck på Onsdag 19.00.

3 maj 2010 08:41 av Stefan d ä

Matchrapport Fagerås-Bäck

Fagerås - Bäck 1-1. Fagerås började bäst och hade dom bästa målchanserna i första halvlek.
Dom borde ha satt nån boll i mål men avsluten var väl inte dom bästa, samtidigt som Pao var bra i målet. Andra halvlek jämnar vi ut spelet men Fagerås tar ledningen genom ett fint kontringsanfall. Spelet blir gradvis tuffare men vi står upp bra och börjar ta för oss mer i närkamperna. Vi börjar skapa fler klara målchanser och Stefan Larsson gör 1-1. En bra insats av hela laget och ett rättvist resultat.

2 maj 2010 19:37 av Axelsson d y

Gick ju bra!

Bra match gubbar, synd bara att vi inte orkar springa mer efter vi slagit passet. men jag är helt övertygad om att det bara kommer bli bättre ju fler matcher vi spelar! Det är nu det roliga börjar! Så kom igen nu alla som inte har tränat än och leta upp skorna för planen i fagerås va ju faktiskt grön!!!

2 maj 2010 06:57 av Axelsson d y

På tå!

Taggade idag gubbar, nu ska samba fotbollen få ett ansikte!!!

1 maj 2010 01:55 av Axelsson d y

Jo!

Svårt med hö å vä när man börjar bli trött. men jag tycker passnings spelet var riktigt vasst när ni spela. Sen var ju Mangen skållhet med sina 3 mål. Ser lovande ut inför premiären.
Hoppas på fler nya gamla ansikten på träningarna framöver!

28 april 2010 23:25 av Stefan d ä

Match

Match mot Fagerås kl. 16.00 på Söndag.
Samling 14.15 vid Shell.
Bra jobbat på träningen idag förresten.
Nästa träning blir det bara teori. Vi ska lära oss höger o vänster. Eller hur Fjagge?

28 april 2010 14:53 av Anders Ottosson BBK

Truppen

Vore trevligt om ni hade truppen inlagd på eran hemsida och alla matcher och lite mer information om er hemsida

våran hemsida är www.laget.se/bergsangsbk