Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 maj 2010 07:51 av Norrland

Forza Bäck

Spänningen så tät att den går att skära med kniv. Fullt ös och samma fina samba som sist så blir det 90 trevliga minuter på Granevi.

14 maj 2010 12:44 av Mats

Ladda

Grabbar nu laddar vi för morgonsdagens fight
mot Bjälverud.Ät en bra lunch på lördag fm och drick vatten.(börja med vatten idag)
Thomas flaggan väntar på dig i bäck.

13 maj 2010 21:04 av Axelsson dy

Öl

Kommer fixa ett öllotteri till hemmamatcherna så ta med lösa pengar.

12 maj 2010 08:33 av Stefan d ä

Tipset

Ni som inte redovisat Bäck tipset. Lämna till mig så fort som möjligt.

9 maj 2010 17:26 av Stefan d ä

Träning

Hör å häpna! Vi kör 2!! träningar den här veckan. Måndag o Onsdag kl. 19.00.
Risk för överträning.

8 maj 2010 20:13 av Straff

Käääärit

8 maj 2010 07:15 av Norrland

SWEET

Imponerande emellanåt. Tycket bägge lagen försökte SPELA fotboll istället för "långa bollar på Bengt". Kul att se att de gamla gubbarna ännu håller, speciellt med understöd av Larsson d y. Lite mer träning så den riktiga bollkänslan infinner sig, då blir det en kanonsäsong. Njut av de första tre poängen.

8 maj 2010 00:13 av stefan d ä

Seger

Jaha då var seriepremiären avklarad och Bäck är i serieledning efter vinst mot Gräsmark borta med 3-2. En riktigt bra match från vår sida med med stundtals fint spel. Även gräsmark spelade bra fotboll och kvitterade två gånger innan Stefan Larsson kunde sätta spiken i kistan efter ett mycket fint anfall. Ettan och tvåan kom på straff och sattes stensäkert av Patrik Olsson.
Ett extra plus till Geir som var grym i mittförsvaret. plus till domaren (Gall) oxå som var riktigt bra.

7 maj 2010 13:23 av Stefan d ä

Snygg??

Läste i Aftonbladet idag att tjejer tycker att mittbackarna ofta är dom snyggaste fotbollspelarna. Dom nämnde Wes Brown, Cannavaro o Nemanja Vidic. Men vafan de e ju högre klass i Bäck! Vi har ju Geir, Speedy o hunken Stellan. Där snackar vi världsklass.

7 maj 2010 10:28 av Norrland

Forza Bäck

Se nu till att gå för fullt ikväll grabbar, redan från avspark. Kommer köra västerut ikväll för att se er ta de tre första poängen i årets serie.

Postadress:
Bäckalunds IF - Fotboll