Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
4 juni 2010 13:46 av Stefan d ä

Bergsäng - Bäck 2-2

Som väntat blev det en tuff match mot BBK. Många Bäckspelare fick spela på för dagen ovana platser vilket skapade lite oreda och vi vågade inte riktigt trycka fram laget och spela ut. Detta utnyttjade BBK som hade några snabba spelare i anfallet. Efter hand jobbade vi oss in i matchen och tar ledningen i mitten av andra halvlek, men BBK kvitterar vår ledning 2 ggr och sett till hela matchen var det ett rättvist resultat. Alla fick jobba hårt för poängen idag. Bäst på plan var Tomas Larsson

3 juni 2010 22:59 av nr 10

Bbk

Riktigt bra slit idag pöjker. Gött när man kan sno med sig nån pinne eller fler på bortaplan trots tungt manfall, precis som uppe i ambjörby. Bra bredd.

3 juni 2010 09:30 av Norrland

Forza Bäck

Hårda som stål!
Inte lägga nån energi på onödigt snack med motståndare eller domare!
Nonchalera efterslängar!

HA KUL!!!

2 juni 2010 14:46 av Stefan d ä

Bergsäng - Bäck

Match på Torsdag 3/6.
Samling 17.15 i Bäck.

1 juni 2010 16:06 av Stefan, d y

Megabilden

Aj aj jag tror jag lämnar plånboken hemma ikväll när jag åker å tränar.

1 juni 2010 15:04 av Stefan d ä

Lysvik

Bra inställning Alexander.
Tror oxå det blir betydligt tuffare för oss i returmötet på Myrborgen. Lycka till ni oxå.

1 juni 2010 14:17 av Alexander Lysviks IF

Kommentar på Lysviks tystnad

Grattis till segern får jag väl börja med att säga;)

Att det är tyst på vår hemsida får ni nog ha överseende med, vår egen insats var väl inget vi ville skylta med direkt;) Ni var grymt effektiva och vi spelade på ett sätt som passade er väldigt bra(läs:avvaktande och försiktigt).

Men ni får ha lycka till i fortsättningen så lovar vi dyrt och heligt att vi ska bjuda på bättre motstånd när ni kommer upp till Myrborgen till hösten:)

31 maj 2010 11:44 av stefan d ä

Träning o Match

Träning Tisdag kl.19.30